Otevřete okna, je třeba vyvětrat.

Otevřete okna, je třeba vyvětrat.

Dokonalý svět, sny a plány.

To vše skryto pod rouškou lávy.

Zataveno na věky.

Kde jsem já, v tomto chaosu?

Kde je ten opravdickej svět?

Skryt v iluzi.

V nekonečnu dokonalosti.

Rozpyt v kaňce tuže.

 

Jak daleko jsem od pravdy.

Pod tíhou plánů, zapomínám žít.

Pod tíhou spánku, zapomínám se probudit.

Tančím v iluzi snů.

 

Takhleta peřina naplněná iluzemi, mě dusí, ale.

Pod tíhou chtění, nemůžu dýchat.

 

Otevřete okna, je třeba vyvětrat.

Nehledět na život z oken.

Vpustit život dovnitř.

 

 

Autor May Bee, 01.07.2015
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyletět mu vstříc,... a až si rozbijeme hubu pádem na chodník, vstát a jít pěšky.

02.07.2015 00:35:07 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí