Lotos Ka

Lotos Ka

Anotace: Když si uvědomíš, že si součástí celku, všechno se ti převrátí.

Moment uvědomění, nastává pozvolna.

Pomalu se plíží, plíží.

Pak přijde někdo, něco a šťouchne vás.

Do nejhlubšího bahna.

Stačí malinko.

Ošklivý člověk!

Shodil mě tam.

 

Ale kde se vzalo bahno?

Součást mých kořenů.

Od začátku.

 

Není za co se schovávat.

Jsem v bahnu.

Nechci být v bahnu.

Začnu ho vymývat.

Chvíli to trvá.

Slzy.

Oddělenost.

 

Pod hladinou.

V bahně.

Začínám růst.

Nad hladinu.

Otevírám se.

Pro lidi.

Lotos Ka.

Autor May Bee, 25.07.2015
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí