Tam v dálce

Tam v dálce

Den za dnem plyne
Rána jsou stále nepozměněna.
Protivné vstávání
Ranní káva
pasta v hubě.

Každý den jezdím v té
obdélníkové krabici
Jen si tak sedím a
s ostatními pasažéry se řítíme
z kopce.
Vždy na tom kopci
otáčím hlavu do strany.
Žádné stromy
žádné budovy
jen vycházející slunce.
Příroda mi do tváře hledí
a slunce jí na mne svítí.

Tam v dálce je cosi kouzelného
Tam v dálce je šance
touha po něčem lepším
jako obrovský tunel plný záhad
a tajemství,
které je třeba rozluštit.

Den za dnem dál plyne
A já stále čekám na den, kdy najdu klíč od toho tunelu záhad.
A já stále čekám na den,
kdy najdu klíč od toho tunelu záhad.
Autor Jurij Iljic, 30.01.2016
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí