Minutový obrat

Minutový obrat

Zrovna jsem přiletěl s ohněm za prdelí na hajzl
abych vykonal svoji potřebu
Je to veřejná čůrárna a ty já opravdu nesnáším
no a obzvlášť po dnešku.
Rozepínám zip,
chystám se na
tu perfektní úlevu.
V tom se dveře tajemně
a tiše otevřou
a vchází nějakej cizák.
Když si stoupl vedle mě
díval jsem se na něho
jako na švába.
Kéž by byl jen tak malej
jenže ani ksichtem
neměl k tomu švábovi daleko
a vlastně ani veřejným vystupováním.

Rozepnul si ty kalhoty
a motal se u toho
jak na tenkým provazu.
Říkám si: "Okay, tak se prostě vychčiju,
všímat si ho nemusím."
Jo, jenže to by si ten šváb
nesměl všímat taky mně.
Kdo to kdy viděl čumět cizímu
na péro jako na pytel lízátek?
Byl tak zaujatý
jako by sledoval
konec filmu Titanic.
Až mi bylo líto mu říct
aby se konečně vychcal
a odkráčel.
Měl jsem plný močový měchýř
a stejně to nešlo.
To tak bývá
když na vás čumí
takový parazit.

Nebál se chytit ani pisoáru
svojí pravačkou
aby se opřel.
Jsem štramák z vesnice
a špíny se nebojím
ale tohle?
Pak bude žrát vepřový z ruky
a asi si stejně pochutná.

Po chvíli se konečně odebral
se svojí igelitkou pryč.
No a já mohl klidně uvolnit svaly v těle.
To vám byla úleva!

Umyl jsem si ruce
a otevřel jsem dveře od východu.
Předemnou stál muž
s malým yorkshirem
a hleděli na mě.
Oba mě znají
a tak jsem přistoupil blíž

dřepnul jsem si

hladil jsem psa

prohodil pár slov se staříkem.

Sbohem švábe
na špatné myšlenky dnes nemám místo.
Autor Jurij Iljic, 02.02.2016
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí