Úzká v úzkých

Úzká v úzkých

Ve voze tramvaje
jsou sedačky plné,
jak lidmi přezrálými,
tak z nové krve,
tváře popelavé,
až na jednu dívčí…

Rád bych řekl,
že z ní život prýští…

Není tomu tak!

Úzký obličej…

To bylo první, co mě napadlo…

Utkvělo mi to,
že z tlumených odstínů
na víčkách, na tvářích,
razantně vystupovala rtěnka!

Kýčovitě rudá rtěnka
z první poloviny
osmdesátek...

Vypadala jako holka z plakátu
co visela na zdi pokoje chlapeckeho internátu...

Nebo holka z ulice Perlové...

Ve vytahaném triku
N Y LOVE
Autor kudlankaW, 16.02.2016
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Jort, Lioness, knihomolka, AndreaM, MARKO, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to já zase znal kluka z plakátu...

17.02.2016 05:42:39 | Jort

To je dobře...

17.02.2016 06:27:16 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí