v rytmu proudění...

v rytmu proudění...

Anotace: jejího dechu...

přijímala mne způsobem
jako za dávných časů králové
na co padl můj zrak
bylo moje

jsem v zemi Nod
otírám se o mořské dno
a překonávám vzdálenosti
veden pouze huňatými hřívami
podmořských šelem

jsem dýmem
co se spirálově vlní
z vrcholků sopek
v nejhlubší hlubině spánku
sladce spaném

nemá ráda nahou skutečnost
či holá fakta aby se tak řeklo
ale zároveň dost duchapřítomnosti
mazlit se
malátně pohybovat
a dělat oči

přesvědčuje tím
že vzbuzuje zvědavost
než aby se dovolávala svědomí
způsobem iluzionisty
kdy se máte dívat a cítit
jen aby vám ukázala
že jste vlastně nic neviděli
ani necítili

zrovna tak jako ti
kdož jsou vzhůru
a co se snaží
najít nějaký důkaz
jenže on žádný není
protože důkaz je fakt
a fakt nemá žádný smysl
než jaký mu přiřadí ti
kdo fakta zjišťují
Autor enigman, 27.02.2016
Přečteno 348x
Tipy 20
Poslední tipující: zelená víla, Hannazka, Jort, bogen, Zbynislaw Thinkiewicz, zdenka, Nikita44, MARKO, Luky-33, jitoush, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

týýýjo, tak jsem právě zjistila, že sbírám i fakta... :-)

30.04.2016 00:47:56 | zelená víla

...fakt?...

28.02.2016 20:45:21 | Jort

fant...

01.03.2016 10:21:19 | enigman

...ostrý a tupý úhel pohledu.....Ji.

27.02.2016 15:09:10 | jitoush

v kružnici...

01.03.2016 10:21:39 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí