Skleník

Skleník

V podivném skleníku na ocelových kolech,
desítka křehkých dívek
s dvojicí chasníků,
trhavé pohyby,
po kolejích.

Doprava – doleva,
třepou se mocně proporce,
v oděvech z butiků,
nejenom chvějí,
evokují ve mně
myšlenky na dvorce.

Mám živoucí představy.

Po mé levé paži,
jen přes úzkou uličku,
odhadem sedmnáctka,
přestože je souprava vytopena k zalknutí,
dívka raději lehce pootevřela okno
jen aby mohla i nadále ponechat své bujné klenoty
uvězněné v těsné kávově hnědé bundě.

Bez přehánění éčka!

Své dlouhé nohy
jen s největší mi problémy
vtěsnala pod malý stolek z bakelitu.

Po odchodu z vagónu
jsem měl možnost
utvrdit se
o pevné stavbě hýždí
i nezvyklé délce
symetrických štíhlých nohou.
Autor kudlankaW, 29.02.2016
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm hm....to je dokonalá anatomie tělesna jojo milej modrej...žena to věčná inspirace...ale jde jen o prsa nohy vagínu a...konec ;)

29.02.2016 20:20:19 | xoxoxo

Vaginu, klin ke klinu

29.02.2016 21:27:58 | kudlankaW

Klin, nohy, prsy...dekuji za pohled zeny,,,ze to neni vsechno...

29.02.2016 20:38:30 | kudlankaW

Záludně otevřený konec :D

29.02.2016 20:08:45 | Hesiona-Essylt

Alespon projednou...
Diky za postreh :)

29.02.2016 20:12:39 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí