Práh svobody

Práh svobody

Zas je všechno jednou dobrý
starosti téměř nulový
žádná bolest
žádnej stres
Svobodu cítím
přišla ke mně
zas na nějakou chvíli.

Život zdá se bejt krásnější
slzy neroním
duše nehoří
jsem šťastnej
další rok pekel
přežil jsem.

Co teď hodlám dělat
to je předem jasný.
S životem ruku si podám
budeme to táhnout spolu
jako za starejch časů.

Svoboda
to nejsou chlast a drogy
plnoletost není vysvobození pravý
musíš vnitřního klidu dosáhnout
radost mít
z toho že seš
z toho že budeš
z toho co máš za sebou
a že nebe stojí před tebou
tvoje vlastní nebe
prostě kurva ze všeho, kámo!

Teď je ten pravej čas
vysrat se na pravidla
bejt sám sebou
bejt neovlivnitelnej
zkrátka a dobře
ze řetězu utrženej
před práh svobody hozenej!
Autor Jurij Iljic, 29.05.2016
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrzi, Katherin Bidmonka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí