pád a křídla

pád a křídla

Anotace: ...

Přemítám nad smrtí, nad posledním okamžikem...
Nad bouří v závěrečné vteřině tvého bytí...
Na okamžik, kdy pochopíš, kdo jsi byl...

Odpověď, co jsi stále hledal.

Moment, kdy roztáhneš svá křídla a neseš se volností...
Už nehledáš krásu v detailech, ale najdeš ji v očích...
Co vídával jsi v zrcadle...

Budou se zdát hluboké,
A ty budeš následovat, jejich vyhasínající jiskru...
Uvidíš již viděné...
Znovu prožiješ prožité...
Ten okamžik, kdy najdeš sám sebe.

Poslední tvé gesto...

To co hřálo u srdce,
Nejen tebe.

...Pohlcen klidem.
Autor něco, 01.07.2016
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, zdenka, Frr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný.Že by Ti bylo osmnáct, no
Jinak ST.

01.07.2016 18:20:25 | Jeněcovevzduchukrásného

Děkuji :)

01.07.2016 19:20:30 | něco

:-)

02.07.2016 09:53:01 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí