Abys byl víc.

Abys byl víc.

Anotace: Lepší nebýt, než být někdo jiný.

 

Mám ráda

pachuť reality

a tón věcí,

které jsou

jak jsou.

A pravou krásu

v jediné podobě

nahou a průzračnou

před celým světem.

Nesnesu

slova

balená do drahých šatů,

aby zakryly

vady pod slupkou

a stejně tak činy

a gesta

a sliby,

když chceš vytvořit něco lepšího.

Tak se svlékni,

abys byl víc

a zvedni bradu, nebo se ostýchej.

Ale buď jak jsi,

měj chyby a hříchy

a vady a nelidskost.

Protože chci,

i co odmítáš,

protože jen to tvoří,

To

kým jsme.

Autor Megan, 08.11.2016
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Kikinka_UwU, Fany, Iva Husárková, CoT, kudlankaW, Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk je sám sebou i tehdy, když usiluje o to, aby nebyl.

08.11.2016 18:19:39 | CoT

"Když už člověk jednou je, tak má usilovat aby byl...
Aby byl tím co je, a nebyl tím co není,
jak tomu v mnoha případech je"

08.11.2016 17:55:11 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí