univerzálně...

univerzálně...

vypadala tak trochu
bohémsky a neupraveně
zdvořile si hledala cestu
v protiproudu lidí
aniž příliš vnímala
kam vlastně jde

došla na křižovatku
a pomalu začala přecházet ulici
na chvíli soustředěná
na okolní zvuky světlo
a relativní pohyb

náhle se uprostřed zastavila
hluboce zamyšlená
a auta ji z obou stran objížděla
jako živý ostrůvek

nakonec zase získala
kontakt se světem
ale nejspíš zapomněla
kudy jít dál
a tak pokračovala v cestě tam
odkud přišla

jenže ta minulost
už byla od přítomnosti rozdílná
takže vytvářela budoucnost

co to dokazuje?

možná se vše otáčí v jednom
ale i jeden může změnit vše
Autor enigman, 29.11.2016
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, Iva Husárková, zdenka, Luky-33, MARKO, Cyrda, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vteřin spousty a jsi...
a v jedné jediné změníš svět jednotlivci...
v těch dalších ho můžeš měnit těm, co to dovolí... či chtějí...
i jeden úsměv okouzlí navždy...

https://www.youtube.com/watch?v=M2SbH6tFLOs

17.12.2016 01:54:04 | zelená víla

žít bohémsky a žít v pravdě...bude rozdílné...úsměv.z.

30.11.2016 10:31:32 | zdenka

Pěkné zamyšlení :-)! ST

29.11.2016 08:29:55 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí