Andělín

Andělín

Anotace: Můj strom nemá ani metr.

 

Líbí se mi ty světlé

žluté?

Jsou nemocné, opadají

Hm, tak tedy jinou, ale byla taková

souměrná

Jedle bělokorá

Okoráme všichni,

proč ne

strom?

Tak tuhle maličkou

Jen se

jí nesměj,

možná se právě teď 

ona ušklíbá na tebe.

Nerozumím

řeči větví

Nevadí,

já zas nerozumím lidem

Kdybys byl strom, byl bys?

Byl.

Led vydržel u kořenů

tři hodiny

jako nic.

Jednou z něj taky bude pašák

V dubnu ho zasadíme

drobečka

předáme starost

zapomeneme

který z nich

to byl.

 

Jedlička Andělín. 

Autor Megan, 21.12.2016
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Kikinka_UwU, jitoush, Iva Husárková, Fany, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :-)!

22.12.2016 05:18:06 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí