při odlívání...

při odlívání...

Anotace: žáru...

žhnou oči
plameny se klátí
a řeřavé uhlí
bledne a tmavne
 
snad tepající krev
sálavého tvora
 
vskutku má cosi v sobě
z lidí samotných
bez něj jsme o něco chudší
odtrženi od svého prapůvodu
protože oheň je součástí všech ohňů
prvním i posledním
co na zemi zaplane
Autor enigman, 02.01.2017
Přečteno 395x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, Jort, AndreaM, Kubíno, bogen, zdenka, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v žáru vznikají okamžiky i ty nejkrásnější díla... co po vychladnutí pohladíš...

07.01.2017 04:49:14 | zelená víla

..hlavně nehasit!:-)

03.01.2017 08:30:19 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí