Klubíčko

Klubíčko

Anotace: Už jen klubíčka z kdečeho

 

 

Někdy je tak prázdno,

až je to skoro pravda.

Takový ty důležitý chvíle,

kdy se otočíš, abys to všechno řekl, sdělil, daroval, předal a

všichni jsou pryč.

Držíš to v hlavě,

omotáváš drátem

a provazy

až je z toho podivně nevzhledné klubíčko emocí.

A stejně cítíš, jak se každá nitka pomalu sama od sebe rozmotává

a mizí kdesi 

kdesi

úplně pryč.

Natáhneš ruku a mezi prsty ti

proletí poslední vlákýnka.

"Ahoj, chtěl si něco?"

Jo, jasně. Něco krásnýho, bylo to jen pro tebe

jenže už

je to dávno pryč.

 

 

Autor Megan, 17.01.2017
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Kikinka_UwU, Iva Husárková, Philogyny1, CoT, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;)

17.01.2017 14:42:01 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí