Před usnutím

Před usnutím

 

 

Neviditelná bitevní scenérie

každou noc.

V nočním klidu lože.

 

Nekonečná odvěká válka

drásající nenávist.

V mojí hlavě.

 

Těžké slzy dráždí až do krve.

Myšlenky drtí mozek na padrť.

Srdce pod svým náporem praská.

 

Bílá pilulka jako bílý praporek.

 

A po chvilce vše

po tichu potichu

utichá do ticha.

 

Dobrou. 

 

 

 

 

Autor innominata, 02.07.2017
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Básník Karel, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné.

02.07.2017 10:19:45 | Básník Karel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí