Život bez

Život bez

Anotace: Jak nežít a přežít

Život bez života a naděje,
Kdy, konec nastane,
Nikdo neví, proto se stane,
To co nikdo nepředpoví,
Nikdo nemůže znát,
Co se stane dal
Když světu dáš, to co máš dát,
Ona si tě vyžádá, Tak či onak,
Černý, bílí, žlutý, hnědý,
Všichni jsme si v jejích očích rovni,
Neptá se, koná,
Jen ona se stará,
Jediná, která nás v mysli má,
Když rodina zkapala,
Další kapitola začala,
S názvem konec se jmenovala,
Protože začátek není,
A konec se mění, jen my, 4 stěny!!!
Autor zelge, 23.01.2018
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí