Sněhová kalamita

Sněhová kalamita

Anotace: ******************************** *************************** **********************

soumrakem snáší se tiše na zem

čistě a zářivě

bílé obrazce nepoznané krásy

hutné

jako by chtěly zahltit tvá ústa

tak, abys nemohl promluvit

tak, abys nemohl ani dýchat

lehoulinké usedají

třpytíc se na řasách

těžknou ve vlasech

co promočí až ke kořínkům

už tě někdy napadlo, že to vlastně padá láska

je jí všude kolem

dost

a pro každého

vybízí k hrám

smíchu

zve tě

klesni do mě

vnímej všemi smysly

mazli se

stavěj

tvoř

jsem tu jen pro tebe

jsem všude kolem

je mě tolik

jsem plná

a naplním i tvůj život

zářivou jiskrou

životadárnou tekutinou

napojím tebe i tvé děti

pole ti vydají sémě

jen a jen díky mně mají z čeho žít

mohou růst a sílit

jako ty

naplněný láskou

zatím jsem tu

možná nemusíš mě vidět

dlouhé měsíce

možná léta

ale teď ještě jsem

vnímáš mne vůbec ?

 

 

 

A lidé po ní šlapou…

Autor Malá mořská víla, 07.02.2018
Přečteno 407x
Tipy 16
Poslední tipující: jitoush, Jort, Frr, Nikita44, VEDz RVAHEs, Ruda Štola, Anděl, Pamína, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahltit ústa, padá láska....úplně mám slzy v očích...**ST**

07.02.2018 18:40:36 | Anděl

:)

08.02.2018 21:40:13 | Malá mořská víla

Kdyby z nebe padala Láska, to by byla nádhera.
To bych byla celou zimu venku v nekonečně bílé tmě.
Moc krásné. ST*

07.02.2018 18:01:47 | Šípková Růženka

celý vtip je v tom, co chceme vidět :)
neobávám se toho, že to dnes všichni pochopí...času dost

07.02.2018 18:06:01 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí