Dědečku

Dědečku

Anotace: 24.5.2018

 

Celý den pršelo.

Už v noci přišla bouřka.

Hrom otřásal domem a budil z neklidného spánku.

Blesk rozsvěcel oblohu v teatrálním představení,

kapky šuměly jako ozvěna potlesků tisíci dlaní.

A já to věděla od rána.

Že dneska je ten den,

kdy mi zavolají a sluchátko na dlouho oněmí.

Abych mohla říct,

že v noci přišla velká bouřka,

celý den prší

a já od rána věděla,

že umřeš dnes. 

Autor Megan, 24.05.2018
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Kikinka_UwU, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám mrazení... moc se mi líbí pátý řádek :-))

25.05.2018 06:09:10 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí