Střípky z jedné noci

Střípky z jedné noci

Popel z cigaret..všude.
Cítíme se tak neporazitelní, ale přitom tak..
tak ztracený.
ztracený v čase..
ztracený v prostoru..
ztracený v iluzích..
Kam vlastně míříme?
Jakým směrem se máme vydat?
A co sakra přinese budoucnost?
Ach. Budoucnost.
Ta nevyzpytatelná čarodějnice..
..ta co se přátelí s osudem..
A tak o tom polemizujeme.
Nad sudem.
Bílého sladkého vína.
Autor SponnKate, 22.01.2019
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Queen of ocean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí