alcumbiérrovým pohonem...

alcumbiérrovým pohonem...

Anotace: touha něco se dozvědět nepramení z jalové zvědavosti ani hladu po poznání ale z pocitu co je zakořeněný v srdci každého člověka co myslí...

věšel jsem deštníky
když tu najednou
se mi otřela o čelo
šňůra na prádlo
do vlasů vpletla kolíčky
a vítr zašeptal
že pod lesklou hladinou
není to
co se zdá

tak mě napadlo
vyčistit bazén
a skočil jsem

tam kde víří tušené světlo
tiché hluboké proudy
cítí a chápou se
mé duše

chvíli to vypadalo
že noira polapila zář
jenže na dně stála
dívka ve slunečních bikinách
a skrz ni sálal oheň

jak dlouho trvá než k vám dorazí foton?

obrátil jsem
rovnice vzhůru nohama
prolomil bariéru
stlačil prostor před sebou
tak jako stůl
co se dá převázat lanem
a přivinul ji k sobě
po koberci zvlněném
Autor enigman, 10.11.2019
Přečteno 221x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Roser, Amonasr, vlnka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí