20. 1. 2020

20. 1. 2020

Anotace: Bez anotace.

Často je lepší
pozvednou zrak k nebesům.
Cítit vodu po holeni
a vidět svou jizvu na koleni.

Zabalit skicák, pastelky, propisku a obyčejné tužky,
Spacák, karimatku, polštářek a nůž.

Nezapomeň na seno ani vlaštovky.
Jo a pozdravuj, prosím, Sáru.

Autor Haviko, 20.01.2020
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí