Knižní veletrh

Knižní veletrh

Anotace: Jen tak mimo chůzi. ...

Nebyla jsem Ti děvkou,
ač věděla jsem o Sáře,
byla jsem kamarádka,
která modré oči má.

Ač plakat dvakrát jsi mě viděl,
věděl jsi proč slz bylo tolik
a trošku jsi mě chránil.

O výjimku já zažádala,
a už v roce 2007 náš ročník
do Prahy jel.

Vím, proč i vy dva jste o to zažádali,
a vedení povolení vydalo.

Ano, já se tam narodila, ve vodách
a jízdních řádech se vyznala.

Vím, proč jsi čekal,
jestli třeba v divadle sednu si vedle Tebe.
ale má zásada tu odvahu neměla,
tak se nezlob.


Letos vypravím se na pár dní do Luha, slibuji.

Autor Haviko, 21.01.2020
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí