Prázdno

Prázdno

Anotace: Tělo bez citu.

Všude je tolik pohledů.
Většina je prázdná.
Žádné pocity nebo emoce.
Prostě prázdno.
Jako by byl svět černobílý.
Nic ti to neříká.
Vlastně o to nemáš ani zájem.
Je to nuda.
Chybí tomu barvy.
Chybí tomu výraz.
Nevidíš v tom nic.
Žádnou známku života.
A to ty nechceš.
Nechceš milovat něco.
Co už je mrtvé.
Někoho bez emocí, citů či pocitů.
Je to jen hnijící tělo.
.
.
.
Nic víc.
Nic míň.
Autor myšlenky pozdní noci, 04.03.2020
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, šerý, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ozvala se ozvěna. Ach, konečně. Tak to Poetko rozsekni a dej nám perlu!

04.03.2020 23:15:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí