Role jednotlivce

Role jednotlivce

Anotace: Komplikovaná lidská společnost.

Být starší sestrou znamená:
že ty bráško jsi konstanta neměnná,
snažit se jít Ti z cesty,
když ke štěstí kráčíš,
zatímco já uvízla zřejmě už navždy ve sklepení,
protože v téhle divný době,
pro mě jednoduše láska zřejmě není,
držet Ti pěsti, když s Blue do cíle dobíháte,
nemít nárok se ptát,
jak se vlastně v Kladně máte,
být empatická k jiným,
ale sama k sobě tvrdá,
ne nejsem diamant, korund ani topaz,
jsem obyčejná baba,
vím jak po cyankáli chutná zrada,
ale já se budu toulat svou duševní krajinou,
hledět do nebe,
stejně jako do sklepa na Hrádku chodit
a nepřející lidé se klidně za to můžou na mě zlobit.

Autor Haviko, 05.03.2020
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí