Jsem selhání evoluce

Jsem selhání evoluce

Anotace: A to je na mě skvělé

 

Jako hemýžď chci dlouhou linku slizu za zadkem

A v ohrožení zalezu do ulity

Jenže nemám žádnou ulitu

Jen hlavu plnou vlasů a prapodivných myšlenek

 

Mé námluvné rituály spočívají v pozvánkách

A v placení večeří v pátek večer

 

Můj smysl života je najít co nejvíc důvodů

Proč dnes není správný den na mytí nádobí

 

Mám málo času, ale když ho mám víc, docela se nudím

 

Chci létat jako pták, ale nic nedělat je příjemnější

Jako mořská okurka

 

Občas vydám malý smutný zvuk když si na něco vzpomenu

 

Každý rok dostanu ten jeden určitý dárek,

o kterém se babička nikdy nedozví, že se mi nelíbí

 

Na stavění vzdušných zámků

Mi vyhovuje dostupnost materiálů

 

Chci moudrost a nadšení nacucnout jak kabel od mobilu

Ale zase mi to překazí učty za elektriku

 

Jsem selhání evoluce

 

Jsem člověk

Autor Lars Decidus, 29.03.2020
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mě se to líbí...zvláštní utkvělá představa...;-)

29.03.2020 20:33:48 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí