klid po bouři

klid po bouři

jsou dny, kdybych si nejradši seškrábala všechnu kůži a vyrvala všechny orgány

zavřela bych oči a nikdy je už neotevřela

jsou dny, kdy je bytí těžký

 

a pak 

pak jsou dny, kdy je štěstí ve mně tak silný, že mi dere slzy ven

sedím na lavičce na náměstí

a poprvé se v davu lidí necítím 

osamělá

 

protože nejsem sama, ale mám sebe 

 

a pro tyhle chvíle se vyplatí bojovat 

ať to stojí, co to stojí

Autor madeleine, 25.08.2021
Přečteno 181x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Alice Ptáčková, Marten, Frr, Fil, paradoxy, blues, ccigg
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

páni! ST

25.08.2021 13:25:32 | Sonnador

No, a pak je ještě to, co myslíš, že už není, pak je ještě smrt.

25.08.2021 13:16:00 | blues

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí