dekorační...

dekorační...

bimbavá rolnička
na maňáskovi
zvlněný hřebínek
mlýnek a sůl
doutnák na maják
letokruhy v břišní krajině

hod vlasy
do čela rozkročeného
já je ponesu
kněžko z lomenice
ptáčátko mlčenlivé

prst se zachytil o prst
někdy zezlátne
sníh na ptačích nožkách

tanči proti mrazu
proti písku v polévce
proti včerejškům
Autor enigman, 12.10.2021
Přečteno 207x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Nikita44, paradoxy, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ocitla jsem se ve zvláštní krajině,
se všemi těmi věcmi, pocity...ta břišní
to vždycky zachrání, pak nebloudím:)

12.10.2021 06:13:23 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí