rozjitření...

rozjitření...

ach jak je pohledné
mluvit o tvých ňadrech
když vklouznou do dlaní
a pár slov zaoblí

hmatová nervatura
bříšek prstů a rtů
drží si svůj zvuk
pružně zajiskří
a vyťukává rytmus
stejný jako jejich
neviditelnými vlákny
ke vztyčení vzrušení

vzbuzovat vášně
tisknout se nerozvážně
procházet vlnou tvou
s hlasem zvonků
tvých ramen slyšet
s měkkostí korků
tvou mízu chutnat
v ukrytém dvorku

nechat jazýček smýkat
jenž svede tvůj med slízat

na cestách někde v tobě
bez ustání
Autor enigman, 28.10.2021
Přečteno 189x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, Iva Husárková, šerý, Frr, Marten, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lechtivá záležitost... kdo by ji neznal.. :)

23.07.2022 00:29:29 | zelená víla

...Hmmmm.....pro mlsné jazýčky....Ji./úsměv/

01.11.2021 20:34:53 | jitoush

tohle je tedy opravdu velmi... dobré!ST

28.10.2021 17:57:38 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí