Pod hostýnskými hvozdy

Pod hostýnskými hvozdy

Anotace: kvete elektronické mycelium...

  

   nahoře na skále pod kmenem osvícený choroš na kmenu, 

      v mechu šeptavé ouška zohýbané vĕtve stoletých dubů, 

        vlahá vítĕzství přítomnosti nad sny, padá ulehavĕ soumrak nad hostýnskými hvozdy, 

 

   červené ledkové svĕtlo ze zelené aurory dubu, 

      hlasy a jazyky vyhynulých bassových dialektů 

        jako zprávy zapomenuté mimozemské civilizace, 

 

         oheň minervy plástve zvuku ožehavý puls na modré planetĕ 

           repetitivní úder srdce mezi třemi dobrodružnými dušemi 

             šestice očí tvíkuje archu nedokončené improvizované kompozice, 

       bílé víno jako plástev vaporizované kvĕty fraktální šistice vĕdomí, 

 

           blíží se soumrak midi nesouvislá slova popisující druhy dosud neobjevených živočichů 

           podivná nadčasová postava jež se objevila v čínĕ před   propuknutím pandemie 

        přátelé ve stavu diluviální flow minimalistický vajb 

         hvězdná obloha nad hlavou 

                       jak soumrak midi signálu 

                posílajícího štĕpícího lámajícího do subharmonických barev  

          skrze holografický mikrokosmos do frázovacích častic delaye 

         odvislých tancujících okének sonického narativu

           do dungeonu hráče na synthy  

             do bubenické indiánské bojovnické valhaly 

              mezi animalistické údery a masky 

               subsekvenční surreál hlasů 

                fragmentů fonémů masajú a pigmejů 

              skrze virtuální obrazy jež tapetují asanující afterlife

             

          živé postavy myceliární budoucnosti 

            elektronické pohlednice 

             rytmické plachetnice adié

 

Autor Happyyz, 07.11.2021
Přečteno 175x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí