Def

Def

Anotace: Vteřiny hodiny nového roku.

 

   Hlasy ohňostroje výbuchy poklesky smích setkání tvorba noc nad Brnem 

 

       expirace času nová pásma spojení lidé láska vize 

 

      sedmdesát pět lajn v kamnech se zlatou sochou masaryka bílé víno jihu tropické pocity sublimovaný flyš úzkosti 

 

      šílený orgiastický vznět extatický tanec milenců 

            jako průlet hvezdokupou zadními vrátky 

 

         Spojení vášeň znovuoživení 

         báseň jako kouř droga misogonie návrat 

 

         Vstříc novým ambicím hlasům sveřeposti tvůrci juxtapozice duše 

Autor Happyyz, 01.01.2022
Přečteno 154x
Tipy 3
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí