Dunivý stesk po blízké budoucnosti

Dunivý stesk po blízké budoucnosti

Anotace: ...vnuknutí na industriální techno party...

 

Plápolající plameny svíce, elektronové diody, halucinogení čaj s heřmánkem, tovární pachuť benzínového cukru,

hovor tří přatel nad kartami s Banksyho tvorbou,

 

Cigaretový kouř všude kam se hneme, 

dlouhý industriální koridor, 

červené světla úzkosti,

 

Elfí kráska za barem, 

ambientní room, dýchající světla sekvencí, 

provázející východní atmosférou hororu, strachů a hrùz, 

 

rozdvojené osobnosti ve stínu, 

trubice pulzující ve tmě a svatynĕ moderního techna hluku, 

 

Marie na baru a Marie co přišla zvětšovat Pravdu, 

pravdu o dunivém stesku a touze po blízké tech-budoucnosti 

skrze vrstvený kolos industriálních šrapnelů a pulzací,

skrze chaos, přesnost rovného beatu a pozohýbaných acidových linek, 

 

skrze futuristické sluchovody, noc kdy není třeba vĕřit svým smyslům, za přivřenými víčky na okraji propasti snu a reality, 

 

nechat fantazii zvĕstovat retro budoucnost z repra, 

mezi siluletami tĕl spoře odĕných žen v černých odstínech

 

a zvláštní podzemní siréna, provádí nás prostorem,

jen varovné světlo na konci koridoru, 

 

vzpomínky na přítele, jež se nepatrnĕ zbláznil, 

na ty co už nejsou mezi živými,

na ty živé, co zažily rave, 

 

na ty jež viděli zvĕstovat zvuk,

skrz častice, rytmiku světel a hluku, 

 

do současné chvíle, 

očištěné, otištĕné ve slovo. 

Autor Happyyz, 18.03.2023
Přečteno 120x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí