podzemsní...

podzemsní...

pod ní
je vše lepší
tam dole
kde je to vlhčí

když jsem si z ní
kousek vzal
pro její krásu
dva vrátil zpět

když jsem do ní
vstoupil
usmála se
pohlazením
rozvil květ

když jsem se otočil zády k ní
řekla máš-li v rukou
něžné chvíle chvění
daruj je vlnám
ať cestují

chceš-li napiš o ní
báseň
chceš-li vysni si
píseň
a chceš-li
v pravý čas
požádej ji

nechceš-li
nemusíš se radit s nikým
nemusíš se ptát
sám dobře víš

a já věděl
že si rozumíme
že tam pod ní
je to lepší
protože
tam kde je
to co je vyprahlé
může být vlhčí
Autor enigman, 18.06.2023
Přečteno 114x
Tipy 20
Poslední tipující: zde.neck, Sonador, Fialový metal, šerý, paradoxy, Marten, Frr, jort1, jitoush, Vivien, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spodní voda a studny studánky s něčím co nás učí pokoře

18.06.2023 19:04:47 | Philogyny

...timšel

18.06.2023 18:08:25 | jort1

jak krásné je, když to funguje

18.06.2023 18:01:50 | stormeater

..."pocemsní".....Ji./úsměv/

18.06.2023 17:51:30 | jitoush

hezky zavlažils

18.06.2023 15:53:03 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí