vysílačům a vysílačkám...

vysílačům a vysílačkám...

prošel jsem magnetickým polem
vlčích máků
když se z něj zvedlo hejno vran
moře se vzdouvalo
jak rozdrnčená struna
a ručička kompasu se roztáčela
do všech stran

pak jsem to zaslechl
ten vzdálený signál
z hlubin vesmíru
nebyla to žádost
ani průzkum
prostě jen pozdrav
co byl vyslán
připomínal zpěvem velrybu
nebo pohlazení měděné cívky
rozevlátých vlasů
a najednou byl tak blízko
tak blízko srdci
že se stačilo jen naladit
poddat se vibraci
a prožít vše v té frekvenci
naživo

zlehka jsem se uklonil
tak trochu symbolicky
v ladnosti jeřába popelavého

s radostí přijímám
Autor enigman, 01.02.2024
Přečteno 71x
Tipy 24
Poslední tipující: jitoush, nehledaná, J's .., Malá mořská víla, jort1, Anfádis, kozorožka, Dračí, Iva Husárková, Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...No kdo by to nepřijal....Ji./úsměv/

05.02.2024 21:17:59 | jitoush

Vlno-bytně :)

01.02.2024 16:01:12 | Malá mořská víla

jako by byla jiná možnost

01.02.2024 15:15:27 | jort1

no teda** text takořka magický* ( inu návrat enigmanův )**ST*

01.02.2024 01:35:53 | Frr

:)

01.02.2024 00:21:32 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí