stodolou...

stodolou...

skrz prkna
se prodíralo slunce
jako mlha
dávných časů
co se nezakrývá
jen obnažuje
stín

vazby
jalové krokve

když se stanete makovím
tak je pro vás jako
tím
co se zrovna namane

a ejhle
ona vzhlédla
z koše
vymanila ptáče
vidím bystře řekla
a vy bobře
ohlodal jste holeň bříze
nebo ne?

hryzce

mikuláš ztratil plášť neviditelnosti
ententýký
jeden je zvlášť
dva týky
co máš v kapse?
tetragram nebo kominíky?

kamínky

to budeš potřebovat!

nepotřebuji

nevěřím
ego tě přebují
mají ega komín?

to záleží na tom
jestli kominikují

s kým?

s kouřem

jak se to má
jedno s druhým?

dým

tak mě napadlo
projít skrz absolutno
ale
nijak jsem nepřibral
ani mě neubylo

ano nebo ne?

otázka možného hraní
do nekonečna
je tetromina

jod he vav he
Autor enigman, 04.03.2024
Přečteno 88x
Tipy 19
Poslední tipující: piťura, Helen Mum, jort1, paradoxy, Sonador, Žluťák, nehledaná, Marten, Narragan, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je krásná, enigmane, má půvab i Tvou proslulou hravost myšlenek a slov, moc se mi báseň líbí, děkuji :-)

10.03.2024 16:11:41 | Helen Mum

Tady má někdo nový mobil chichichi
P.S. přebujelé ego asi nekominíkuje že ne ;)??

09.03.2024 07:44:09 | Malá mořská víla

já bych chtěl kominíka

06.03.2024 13:47:38 | jort1

skrz prostor mezi... vstupuje...

04.03.2024 22:38:48 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí