vizité...

vizité...

mívám v hlavě
jak se rozbíhám
a věřím
že se dostanu
k tomu lomu

přísahám
že to jde
přes tebe vrbo
vědět
to poprvé
bude
když se postavíš
přede mne

však ty víš
že mám rád
překvapené
pohledy v očích

řítí se na mě
moudře
jako déšť
a smývají vize
v mé hlavě

už je čas?

rozloučit se
tak akorát
všichni už jsou mrtví

je to jisté?

skoro nevěřím
že se probudím
do euforie
a přesto
znova to zkusím
Jaro mé

třeba to tentokrát
vyjde
Autor enigman, 20.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 21
Poslední tipující: Karolínka, jitoush, piťura, jort1, Ondra, Žluťák, Chane, Penemue, cappuccinogirl, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Zkoušej...za to nic nedáš.....Ji./úsměv/

27.03.2024 22:16:01 | jitoush

...prostě potlesk brácho ;-)

24.03.2024 10:36:11 | piťura

zní to nadějně...

21.03.2024 19:30:20 | Chane

snad

21.03.2024 14:03:44 | jort1

vyjde... dnes to vím jistě;)

20.03.2024 21:32:59 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí