O mně...

O mně...

Mí předkové mně do vínku dali
abych v pokoře a slušnosti tu žil
ale tuto víru mně politikové vzali
a tak někdy bych z jejich žvástů blil!

Já omlouvám se za vulgární slova
však nelze se slušně vyjadřovat vůči nim
a tak opakuji zas a znova
tak lide prostý už udělejme něco s tím!

Proč máme snášet ústrky a neustálé daně
proč bát se mám o existenci mou
tak pojdme do ulic a vrhněme se na ně
a konečně ukažme jim sílu svou!

Vždyť těch spokojených je jen hrstka
a ti co živoří už velkou silou jsou
ať si panstvo na radnicích prská
když všichni půjdem tak už nás nezmůžou!

vladyka 4.12.2
Autor vladyka, 04.04.2012
Přečteno 556x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, tato22, Linzerka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vidíš a ani po tak dlouhé době se nic nezměnilo

25.06.2018 14:15:51 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí