Moc a čest

Moc a čest

Za úplňku,
za svitu měsíce,
chystá se k lovu hladová vlčice.



K boji se schyluje,
převládá strach,
měče, brnění, koně,
použijí se zas.



Boj o moc začal,
boj o vládu a čest,
boj na louce Deklar,
v té zemi, fantazie svět.



Krev prolitá,
až červená se louka,
mrtvých sad a zrezavělých brnění,
spících mečů řad.



Boj schyluje se ke konci,
už umírají poslední bojovníci,
hluk a sténání raněných utichá,
a hladová vlčice je už sytá !
Autor Sarwen, 30.04.2012
Přečteno 738x
Tipy 2
Poslední tipující: Schely
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí