THIS IS SPARTA!!!

THIS IS SPARTA!!!

Anotace: Nemám nic proti slušným horníkům. Ale fanoušci Baníku co vyrvávaj sedačky i na svym vlastnim stadiónu si žádnej respekt nezasloužej. http://www.youtube.com/watch?v=fOO3KduoSPk

Na co pořád řešit věci
který neznaj řešení,
na hovno jsou planý kecy
Hera je na pečení.

Moje město - zdrclý těsto
na Česku rozpláclej flek,
nad ním mraky pod ním metro
ať si maj Brňáci vztek.

Ostraváci - darebáci
říkaj jak jsme nadutí,
"proženam vás Prahajzlové
jak ty kozy nadmutý".

Na Hlaváku Baníkovci
do Prahy se naváží,
držkujou jak Áda Hitloš
nesou se přes nádraží.

Zbloudilej fanoušek Sparty
svoji šálu schovává,
rubou nás jak uhelnou sluj
ty hornický hovada.

Sparta Praha góla dává
před ťemihle pacoši,
duch Maryčky Magdónový
rve se vzteky za uši.

Z Letný cestou do dosvý knajpy
Sparta útok odráží,
v tom nejlepšim kordón fízlů
od sebe je rozráží.
Autor ZENITZERO666, 11.06.2012
Přečteno 776x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Ružka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s partou...

12.06.2012 16:14:12 | enigman

No je to hrůza a děs tihle Baníkovci.Alespoň že zase odjedou.

11.06.2012 23:22:19 | Ružka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí