Cenovka za mou smrt

Cenovka za mou smrt

Anotace: ... tohle je má osobní, soukromá válka s armádou Spojených států, jejich lékaři (přesněji řezníky), kteří mučili lidi v Guantánamo ...

Po výbuchu v Černobylu přichází Matrix!
Obuj si tenisky anebo tretry
a do batohu hoď dva svetry.

Začíná běh o Život!
Kompas si dej do kapsy u kalhot
a prostuduj pár vsí a lhot.

Radiace!!! To je pro všechny v našem domě poslední štace...

Odškodné za nás nikdo nezíská
a propadne i životní pojistka.
Z rána si mnohý zavýská a některým se zastýská.

ROZLUKA:

Jsi moje láska bez romantických svod,
jsi stopou v písku a já brod.
Zaspíváme si na pár not,
než dohoří Slunci knot.

Pro pár pokusu člověka,
jež Vesmír špínou zaseká...

Jsi moje Láska odvěká.
Zelený les, řeka, paseka.

NA VLAK, CO UJEL, SE UŽ NEČEKÁ.
Autor Inge, 09.08.2012
Přečteno 646x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí