Bez názvu ...

Bez názvu ...

Anotace: Když se nudím tak občas vymýšlím básničky ;)

Chtěla jsem napsat sem,
že na bojišti právě jsem
zde je má lokace, velká!
Bojuji do posledního muže!
Vidíš ty kaluže krve?
Veliké ztráty zastihly nás,
až připraveni budeme
útok na jejich základnu povedeme,
povedu já anebo ty?
Jen se uklidněte
je jedno kdo ho povede
naše zbraně jsou vždy účinné!
A ten kdo říká že ne
ten bude zničen, je to nepřítel!

Já probudím se na základně,
ale tato není naše
jsem na základně nepřátel,
já vezmu si blaster a zatňaktel
vystřelím na ně, ale bez účinně
jak je to možné?
Brnění oni mají, zat na ně neplatí,
ruku na blasteru mám!
Brnění oni mají, zat na ně neplatí,
ruku na blasterů mám!

Připravte se k útoku!
Slyším své spojence
se za mnou dobývat,
vždyť oni mi pomohou,
když mé zbraně nemohou
když žádné účinné nemám.
Vždyť oni mi pomohou,
když mé zbraně nemohou
když žádné účinné nemám.

Ve vesmíru tak se jen bojuje
hatak, alkesh a křižníky tam jsou,
kdo ještě přiletí k nám na pomoc!
Až tu uvidím Jedáje bude toho moc,
tady je StarGate a ne StarWars!
To už fakt opilá budu,
až Executor vystoupí s hyperpohonu.
Držte se já zasadím jim ránu,
zničíme goau'ldy a všechnu havěť,
vždyť demokracie musí být ...
Demokracie musí být ...

(všude je to stejné :-))

Autor Simmie, 29.09.2012
Přečteno 663x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí