Války svět

Války svět

Anotace: válka není nikdy dobrá

Na vojáky jdou si hrát - jednou chránit,příště brát
nikdy neví kdy zůstanou - v potocích krve dál se rvou.

To je války svět

Na krku kříž na zádech plát - pro cizí zájmy jdou se rvát
každý dál doufá,že ten den - kdy zrovna zemřel,byl jen sen

To je války svět

V řadách křížů v pláči stát - budou pak ti cos míval rád
a dál jen ve vzpomínkách jsou - ti co ve válkách zůstanou

To je války svět
Autor Fonlord, 12.01.2013
Přečteno 897x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí