Polsko v Troskách

Polsko v Troskách

Zmrzlý voják brání rodnou zemi svou,
pokud se teď vzdá jejich vojska
dál už postupovat nebudou.

Každý do ruky si zbraň na obranu
své vlasti bere a do každé bitvy
se plete.

I když Polsko v troskách je
bere každý do svých rukou
palné zbraně.

Lidé jsou na svou zem hrdí,
a jsou ochotni bojovat až
do posledního dechu ...

Nepřítel může zníčit všechna
jejich města, oni se však nenechají
umlčet a budou třeba bojovat i pěstma.
Autor Matthew Cope, 22.01.2013
Přečteno 677x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To velké "T" u trosek v názvu básně je záměrné? :)

23.01.2013 15:35:39 | Sýkorka07

ano přesně tak to je záměrné děkuji jinak za komentář

24.01.2013 22:05:37 | Matthew Cope

Za málo... Jen smím se zeptat na ten záměr? :)

25.01.2013 00:35:47 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí