Vím to jistě, konec Světa nebude

Vím to jistě, konec Světa nebude

Vidím,
Evropa je v bouři, z domů se hustě kouří,
jak v tenkrát v Berlíně.

Lidé chodí, nechodí, oči pálí od čoudu, nechtěli věřit války bloudu,
jako tenkrát v Berlíně.

Těla roztrhaná na kusy, vše spálené, na nebi jas, válka je tu zas,
jako tenkrát v Berlíně.

Slyším sténání,
do srdce mi to bolest nahání, však války byly, jsou, a budou,
však nebojme se, lidé jistě zbudou,
jako tenkrát v Berlíně.

Není již jich tolika, příroda prý řekla, miliarda stačí,
na nebi se opět slunko zračí,
jako tenkrát v Berlíně.

Atomová záře nemá již tu sílu, příroda, Bůh, nám dá opět sílu,
a Zem se bude točit, a točit, a život půjde dál,
jako tenkrát ...
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 04.08.2014
Přečteno 767x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubský P., Amonasr, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí