Voják v první linii

Voják v první linii

Anotace: Jen pokus o empatii s vojáky

Voják v první linii

Vylešti mi boty k poledni.
Ty mý kanady poslední.
Pěkně do nich vetři černý krém.
Buď ráda, že tu ještě chvíli jsem.

Já, voják v první linii.
Jen čekám, až mě zabijí.

Vyper mi košili do běla.
Budu ji mít místo anděla.
Vyžehli ji hezky do hladka.
Dezertéry čeká oprátka.


Já, voják v první linii.
Jen čekám, až mě zabijí.

Ohol mi tvář čistě, na kůži.
Naposled mi řekni: "Můj muži!"
Ohol mi i hlavu do hola.
Než si mě armáda zavolá.

Já, voják v první linii.
Jen čekám, až mě zabijí.






 

 

 

Autor Tapíše, 07.08.2017
Přečteno 1292x
Tipy 6
Poslední tipující: sarka, Frr, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí. ST
Připomnělo "Vlasy"

08.08.2017 14:29:41 | Kapka

Tak to mě těší :-)
Ale realita bude asi někde jinde.

08.08.2017 15:15:11 | Tapíše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí