voják

voják

Sníh je poset cáry těl,

v botách mrazem chabne cit.

Všude kolem nepřítel,

v noci nelze rozsvítit.

 

Každý důvod přijde vhod,

proč nevěřit představám.

Proč si šahat na život?

Zběhnout jinam není kam.

 

Došlo k boji, tu výstřel!

A krev v žilách tuhne v led.

Jeden padnul, druhý šel.

Zadrh se mi kulomet.

Autor el sereno, 05.12.2017
Přečteno 1202x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí