všemu lidu žlutomodrýmu

všemu lidu žlutomodrýmu

Anotace: lidová (protest) fraška

 

...nechci nic komentovat, není nálada...jen modrožluté naštvání.


...


dneska
je tak krásně
na tom venku
slunce svítí a větřík vane

něco letí z nebe
padaj bomby
slyšet je kulomety
a rachot tanků

počasí je nebeský
a jaro už ťuká
nám svěží na dveře

je nehezky
zůstaň v krytu
nechoď dítě
venku po dvoře

---

Pozor už je tu!
zlý Ivan s dělem jede
naše pole pooře!


...

 

 

Autor Marten, 02.03.2022
Přečteno 329x
Tipy 16
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Emily Říhová, Přednosta, piťura, kudlankaW, Krahujec, Amonasr, Psavec, Nona, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

**

15.06.2022 16:35:08 | jenommarie

taky mě to štve

našel jsi dobrý způsob
jak to ze sebe dostat

rád jsem četl

27.03.2022 18:46:49 | piťura

...dík...byl to spontánní protest song...

27.03.2022 20:48:52 | Marten

Kdo by se tohohle nadál

02.03.2022 16:18:28 | Nona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí