Bezejmenná drahota

Bezejmenná drahota

 

 

Kdybych nebyl švadlena
byl bych asi pradlena
u potoka každý kámen
poznal by má kolena

 

 

jenže ouha život mění
prachy mám a to se cení
drahý auto boty z kůže
vlastní slunce, neznám úžeh

 

 

a tak svolám svoje věrné
jenom lidi, myši z děr Ne!!
a všem že jsou svátky klidu
koupím cestu k Maledivu

Autor poeta, 14.12.2023
Přečteno 136x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, Fialový metal, Psavec, Kan, paradoxy, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí