Requiem ze záhrobí

Requiem ze záhrobí

Anotace: Basen o tom mym satanismu....

Requiem ze záhrobí

Stále slyším vaše hlasy
vychází ze záhrobí
mohl jsem zažít tolik krásy
ale zemře ten, kdo se nepodrobí

Pamatuji si ten den
kdy jsem vás poprvé potkal
myslel jsem, že je to sen
v bludu jsem se na nic neptal

Řekli jste mi, ať s vámi jdu
že to bude zážitek
hrál jsem vaši hru
a vážně to byl požitek

Den ode dne jsme chtěli víc
a vsadili jsme moc
nezbylo nám nic
když přicházela Krvavá noc

Přišla si pro svou oběť
mně ne! Mám se rád
nestihnu napsat závěť
Ne! Vždyť jsem váš kamarád!

Krvavá noc řítí se na nás
Ty pozvedáš nůž
Ave Satanas!
Tak ať je to už

Svět se změnil v krvavou šmouhu
Vždyť je to má krev!
Potlačil i mou touhu
Nevidím již více barev

Vím, těžké jsou rozjezdy
u srdce bodá mě
Spletli jsme si hvězdy
s jejich odrazem na vodní hladině

Je to pro mě rána
zradili jste mě
otevírá se pekelná brána
do nebe ne! Neunesu to břímě

Byl jsem dobrý dar
pro našeho pána?
Vše bych pro něj udělal
pro pána Satana

Jen život ne
to je mé jediné bohatství
divíte se?
Smrtí jsem zažil dosti

Ale Ďáblovi jedna oběť nestačila
chce víc
škoda, že ses sama nezabila
teď nemáte už vůbec nic

Ale já pořád žiji
a uvědomuji si trpce
v šílené agonii
že nezasáhl jsi srdce

Už je to tak
přežil jsem
sám nevím jak
ale vím, že už nechci žít sen

Stále vás slyším
voláte mě k sobě
jak by to dopadlo, to jen tuším
jen to zkuste beze mě

Však se jednou shledáme
uvidíme se zas
I s tebou, Adame
ale doufám, že až za nějaký čas
Autor Overkill, 11.07.2007
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedním dechem s pootevřenou pusou

12.09.2008 00:44:00 | Lady C.

No, tak já sem to dala na dva nádechy, protože sem u toho pila kafe, což nijak nemění již zmínění názor, že je to paráda.

10.11.2007 21:47:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí