Konečné zúčtování

Konečné zúčtování

Anotace: Brány do pekel byly otevřeny...

Stojí sám v pustině
V dáli padá hvězda
Tváří se tak nevinně
A věří, že se mu to jen zdá

Ale tohle není sen
To on otevřel bránu
Z ní do země proudí hrůza jen
Pozdě modlí se k pánu

Svět okupován tvory hrůznými
On tu stojí a lituje
Obklopen posledními věrnými
A mrazivý vítr smrt zvěstuje

Chapadla smrtící plíží se krajinou
A hříšník stále nechápe svůj omyl
Vždyť šlo o věc nevinnou
On přece věřící vždy byl

Chtěl jen pomstu
Zničit hlupáky nevěřící
A tak otevřel cestu nejhoršímu zvěrstvu
Probudil démony spící

Prve myslel, že nad nimi vládne
Že s jejich pomocí dosáhne výhry
Ale vláda nad démony vždy padne
Zemí šíří se pach síry

Zrůdy potulují se nyní světem rudým
Hrůzu a děs šíří mezi přeživšími
Světem, který býval i mým
Teď obsazen tvory temnými

Je na pokraji zhroucení
Havrani smrt hlásají
Světem táhnou jezdci černí
Krvavými širočinami mávají

A on stále stojí na vrcholu
K nebi své pokání křičí
Modlí se k Bohu
Ale ten jej nevyslyší

Až proběhne konečná očista
Lidé se zamyslí
Až skončí Apokalypsa
Zbudou jen ti, v duších čistí

Snad bude nový svět krásnější
Třeba bude i ráj
Snad bude lidstvo pevnější
A vytvoří lásky kraj
Autor Overkill, 13.10.2007
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak když je to už jednou napsaný, proč to pak proškrtávat, zvlášť, když to dohromady má docela silnej smysl. Prostě by to pak nebylo ono. Takhle je to parádní.:)

10.11.2007 21:30:00 | Egretta

Kdybs to zkrátila bylo by to rozhodně lepší.. ;o)

13.10.2007 09:27:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí