Pokorou

Pokorou

Anotace: ...

Pokorně kráčíš ulicí
s něžností vskutku klučičí.
Stopy tvé prachem zaváté
jsou hranaté i kulaté.
Jsi ortel mojí záhuby,
jsi mojí touhou naruby.
Hlavu za tebou otočím
a rázně zpátky vykročím.
Stezkou tvou půjdu do konce,
až vzlétnu k nebi lehouce,
chci padnout k tobě do bláta,
natrhat modrá poupata.
Nevím, proč ty jsi život můj,
vím jen, že být chci s tebou stůj co stůj.
Autor Inge, 18.11.2007
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Ik, Beepat, Šantir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí